28 Nisan 2011 Perşembe

GÜZEL CİLT İÇİN İRİS GERMENİCA MUCİZESİ!

Yeni geliştirilen ve iris germenica kökü özü içeren cilt bakım ürünleri,  Swiss Perfection markası ile satışa sunuluyor. Serum ve kremleri olan hücresel bazlı bu ürünler, özellikle ciltte kırışık giderici ve lifting yönünden çok iyi sonuç veriyor.

Cilt tamir eden maddelerin başında peptitler geliyor. Bu peptitlerin hepsi de eşit güçte değil. Alfa lipoik asit ve koenzim Q10 ile askorbil palmitat (C vitamini) güvenilirliğini hala koruyor.

Son zamanlarda geliştirilen ve adından sık sık söz edilen “iris germanica” kökü özlerinin kullanıldığı “Swiss Perfection” üreticilerinin iddiası şu: Bu kremlerin “esas maddesi” yani “öz”ü bir sır gibi saklanıyor. İris Germanica bitkisinden elde edilen özlerin en etkili unsur olduğu anlaşılıyor. İris germanica Root Extract esaslı bu ürünlerin içinde “allantoin” “ceteareth-12’”, “askorbic acid” “palmitoyl tripeptit-5’”, dünyanın en güçlü nemlendiricilerinden “sodyum hiyalüronat” ile “yosun” özleri, “E vitamini” ve “limonenlere” kadar çok sayıda mükemmel ve güçlü cilt tamircileri var. Ürün şu anda İsviçre’nin ünlü anti-aging merkezi La Prairie Clinic Kozmetik Dermatoloji bölümü tarafından da kullanıyor.

Cilt bakım ürünlerini kullanmanın yanı sıra, güzel bir cilt için beslenme de çok önemli. Taze sebze, meyve ve balık yemek cildi genç tutuyor. Bunun yanı sıra sigaradan uzak durmalı ve güneşten korunmalıyız. Güneşin cildi nasıl yaşlandırdığını şöyle ufak bir gözlemle anlayabilirsiniz.

Kollarınızın nispeten güneş görmeyen iç kısımlarına bakın, bebek teni gibi ne kadar pürüzsüz ve kırışıksız değil mi? Bir de güneş gören dış kısımlarına bakın. Güneşin yaşlandırıcı etkisini hemen göreceksiniz.

Sonuç olarak sağlıklı ve güzel bir cilt için kesinlikle güneşten korunmalıyız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Duygu ve düşüncelerinizi yazarsanız memnun olurum.